Menu Close

Seminaras ugdymo įstaigų virtuvės darbuotojams

2018 m. spalio 10 d. vyko seminaras „Ugdymo įstaigų virtuvės darbuotojų vaidmuo maitinimo organizavime“. Seminare dalyvavo Kretingos rajono ikimokyklinio ugdymo įstaigų virtuvės darbuotojos. Pranešimus skaitė Kretingos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininkas-valstybinis veterinarijos inspektorius Virgilijus Liepinis („Maisto švaistymas“), vyriausiasis specialistas-maisto produktų inspektorius Eugenijus Norkus („Ugdymo įstaigų maisto paruošimo skyrių valstybinė kontrolė, teikiamo maisto sauga ir higiena“), vyriausioji specialistė-maisto produktų inspektorė Regina Slušnienė („Reikalavimai valgiaraščiams“), Klaipėdos valstybinės kolegijos lektorė Stasė Juodienė („Maisto produktų kokybė. patiekalų gamybos technologijų ypatumai“).

Dėkojame visiems dalyvavusiems! Kartu dirbdami galime pasiekti, kad vaikų maitinimas taptų geresnis ir sveikatai palankesnis!

Skip to content